Ένα έργο αληθινό"unposed"
[αν-πόουζ-ντ]
επίθετο

μη στημένο; χωρίς πόζα; ανεπιτήδευτο; φυσικό;

είχε έναν ανεπιτήδευτο χαρακτήρα;
μια μη στημένη φωτογραφία;
Ξεκινώντας...
Η σελίδα αυτή αποτελεί το ηλεκτρονικό σπίτι μας. To πραγματικό θα το βρείτε στα Λουλουδάδικα της Θεσσαλονίκης, σε μια από τις πιο ζωντανές περιοχές του κέντρου της πόλης.

Εδώ, σας προσκαλούμε να πάρετε τον χρόνο σας και να ανακαλύψετε την ομορφιά και την διαχρονική αξία του αυθεντικού, μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.

Καλώς ήρθατε λοιπόν...


Φωτογραφία και Βίντεο Γάμου και Βάπτισης | Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία και Βίντεο Γάμου και Βάπτισης | Θεσσαλονίκη


Ο άνθρωπος στο κέντρο

Το Project Unposed είναι μια boutique, που ειδικεύεται στην καταγραφή ιδιαίτερων ανθρώπινων στιγμών, με την προσέγγιση του Ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ, είναι μια αυθεντική μορφή ειλικρινούς καταγραφής γεγονότων μέσα από την φωτογραφία και την κινηματογράφηση.

Αυθεντικότητα, ειλικρίνεια και θάρρος

Η ιδέα για ένα στούντιο, αφιερωμένο στο γάμο αποκλειστικά μέσα από το είδος του ντοκιμαντέρ , ανήκει στον βραβευμένο κινηματογραφιστή Θανάση Πρωτάτο.

Πρόκειται ίσως για το μοναδικό στο είδος του, καθώς διαφοροποιείται από την editorial και lifestyle κουλτούρα της πλειοψηφίας των φωτογραφικών έργων της αγοράς, που θέλουν τα ζευγάρια σε "ρόλους" πρωταγωνιστών διαφημιστικών σποτ, μέσα από στημένες, σχεδόν πλαστικές πόζες.Φωτογραφία και Βίντεο Γάμου και Βάπτισης | Θεσσαλονίκη


Το Project Unposed είναι μια κοινότητα σκέψης

η μεταξύ μας ανθρώπινη ποιότητα, η περιέργεια για τις ιδιαίτερες στιγμές των γύρω μας, ο σεβασμός για αυτές τις στιγμές και η επιθυμία για την μετατροπή τους σε ένα οπτικό έργο. Είναι η τέχνη του πραγματικού.

Αυτό που κάνουμε καλύτερα. Να διηγούμαστε ιστορίες.

H διαφορετικότητα των συναισθημάτων στις ιδιαίτερες προσωπικές μας στιγμές, είναι κάτι που δεν περιγράφεται. Στιγμές αυθεντικού συναισθήματος,που δεν μπορούν να στηθούν. Eάν θέλετε να πιάσετε αυτές τις στιγμές, χρειάζεστε κάποιον με ικανότητα και εμπειρία στο ντοκουμέντο. Ακούγεται απλό, άλλα δεν είναι.